ЗАЩО БАРИТЕ ПРЕД АВТОМИВКИ И ДРУГИ ПОДОБНИ ?

Ако искате да видите вашите постеловъчни пособия отново както от магазина, това е мястото за тази услуга. Всички процеси и методи при нас са напълно различни. Вашият килим никога няма да се пере върху остатъчни масла и утайки от автомобили или да съхне на улицата/оградата със седмици, натрупвайки нови замърсявания, валежи, прахуляк от автомобили и миризми. При нас ще се сушат на пригодени простори - открити или закрити в зависимост от метеорологичните условия.
Много колеги накисват прането на всичките си клиенти едновременно смесени, така, че да си прехвърлят мръсотията и цветовете различни килими на различни собственици, а особено и на напикани от животни такива, един на друг. А представяте ли си, че слагат там и вашите завивки (които трябва да се перат по съвсем друга технология)? Или да ги разпрострят след някоя току що измита кола от която е капало масло, антифриз и кал? Затова накисването не се извършва в общо корито при нас, а прострени на разстояние върху индустриални площадки с наклони, които се ползват само за пране на тъкани!

СЪОРЪЖЕНИЯ ЗА ЦЕНТРОФУГИРАНЕ И ТЕПАВИЦА/ВАЛЕВИЦА

Една тъкан дали била тя килим или завивка, при оттичане на водата след изплакване жълтясва или смесва напълно цветовете си. Затова при нас всичко се центрофугира в индустриални центрофуги веднага след пране, които изваждат 90% от водата и значително намаляват времето за съхнене.
За меки тъкъни (одеяла, китеници, олекотени и др) БАРИТЕ е единственото място със съоръженията тепавица и валевица, където е и единственото им място за пране. Иначе биват съсипани от пароструйки или другаде биват само накисвани, изплаквани и ароматизирани без търкане и пране. Само при нас каците(барите) са изградени на двойния принцип тепавица/валевица. В други подобни фирми липсва напълно механичното задвижване и единствено се накисва прането в дървено корито без съсредоточител който да върти водата, а "уж" ще се пере и разбухва (но клиента няма как да знае) плаща за пране на ТЕПАВИЦА, а получава приплакване. При нас протича истинското пране - в цялостна керамична облицовка и пълно циркулационно двигателно оборудване.

НОВА ПРОФЕСИОНАЛНА ТЕХНИКА

Най-модерните ниско и среднооборотни дискови търкащи и тупащи машини от Kaercher, Numatic, Nilfisk, Ergin са единствено при нас, изпират идеално и щадат тъканите ви, като с ниските си обороти, намаляват риска от скъсване дори и на увехтели такива. 4 разновидности в твърдостта на падовете, които се сменят спрямо замърсяванията и дебелината на килимите.
Широката ни гама от детергенти позволява прилагането им според материята, индивидуално.

ВЕНТИЛИРАНА СУШИЛНЯ

Ако разполагате с ограничен брой завивки, а времето навън е студено, дъждовно или снеговито, те биха изсъхнали след 4-5 дни на закрит простор. Затова въведохме 50 градусова сушилня с непрекъсната мощна циркулация на въздуха и термопомпа. Ако докарате вашите завивки, одеяла, олекотени, китеници, покривала на матраци, шалтета и други подобни на сутринта, ще ги получите в късния следобед (6 часа изпълнение) сухи за да не ви е студено през нощта. Предлага се само в гр. София с доставка на място от ваша страна в базата на фирмата. (експресна услуга) При заявка изискваща наш транспорт, срокът е 24 часа. (експресна услуга)

СОБСТВЕН ТРАНСПОРТ

Ако нямате автомобил, или изделията ви са твърде големи за личния автомобил, ще съберем прането ви на уговорения ден с някой от нашите товарни автомобили : (всички изисквания вижте в раздел Транспорт). Предлага се само в гр. София.

transport

КОНКУРЕНТНИ ЦЕНИ

При нас малко цени надвишават оптималната стойност, с цената на качеството. Тъканите в Барите минават през различни стадии и методи на пране, докато за същите пари другаде, биват прибързвани, само с пароструйки изпръскани, без хамалогия.

КОНКУРЕНТОСПОСОБНОСТ

Площта на Барите (София и Пловдив общо) е 3,5дка., налице са 5 бари, 4 индустриални площадки за пране, 4 простора /открити и закрити/ и 3 индустриални центрофуги, 1 сушилня, които могат да задоволят и най-спонтанните желания, дори и в силно натоварен сезон (експресни услуги). Всичко можем да изпълним по-бързо и качествено от колегите ни, защото разполагаме с всички нужни инструменти.

 

 

 

 

ПОДСИГУРЕН ОХРАНЯВАН СКЛАД

Само Тепавица Барите ще раздели мръсните от чистите: готовата продукция се складира на рафтове само за чисто пране , не се пресича линията с мръсните такива, което се наблюдава във всички автомивки и други фирми за пране. Те няма да ви покажат снимки на складовете си, както ние, защото нямат такива, всичко при тях е "едно върху друго".
Дори ако решите че прането ви ще пречи у дома, платете минималната рента на месец и то ще бъде съхранявано в нашите складове при заявка опаковано и охранявано от дсц сот (погледнете раздел Ценоразпис).

sklad-1

sklad-2