Предимства

ЗАЩО „БАРИТЕ“ ПРЕД АВТОМИВКА?

Вашият продукт никога няма да се пере върху остатъчни масла и утайки от автомобили или да съхне на улицата/оградата със седмици, натрупвайки нови замърсявания (прах) и миризми. При нас всичко се суши на пригодени простори - открити или закрити, в зависимост от метеорологичните условия.

#
#
#

ТЕПАВИЦА

Дървено корито във формата на обърнат конус, с преливници в горния край. Мощна струя вода, която се влива странично под определен ъгъл, посредством съсредоточител. Водата се завърта, като по този начин изделията се изпират, извършвайки сложни движения нагоре-надолу. Замърсяванията излизат през преливниците чрез постоянната вода, която се влива в коритото.

Всъщност тепавицата е прототип на съвременните перални машини.

Тепавицата е била и все още е най-ефикасният метод за пране на естесвени и изкуствени материи.

Как осъвременихме технологията?

В миналото са съществували тепавици само в планините, откъдето идва и идеята ни, чрез съоръжения да изградим същото, но тук близо до Вас.

Модернизирахме традиционната технология. Заменихме дървените корита с керамични такива, добавихме мощни водни помпи, чрез които пресъздадохме естествения ход на водата и подобрихме ефикасността.

За стопроцентово качество на услугата използваме дезинфекциращи перилни препарати.

Продуктите на клиентите ни се третират по възможно най-безопасен начин, без да се използват силно концентрирани препарати, които могат да доведат до увреждане на тъканта.

#
#
#

СОРТИРАНЕ

Много колеги накисват прането на клиентите си едновременно, това до голяма степен е нехигиенично, а също така крие риск от увреждане на тъканта. Накисването при нас не се извършва в общо корито, а на индустриални площадки с наклони, които не позволяват нечистотиите да се пренасят от една тъкан на друга.

#
#
#

ОБРАБОТКА

Най-модерните ниско, средно оборотни, дисково търкащи и тупащи машини, са единствено при нас. Изваждат замърсяванията и щадят тъканите на изделията Ви. Машините с ниски обороти намаляват риска от скъсване, дори и на силно захабени продукти.

Обработката на килими се извършва с различни падове, съобразени с плътността на килима.

ЦЕНТРОФУГИРАНЕ

Изделията при оттичане на водата след изплакване пожълтяват или смесват напълно цветовете си.

При нас всичко се центрофугира в индустриални центрофуги веднага след пране, което предотвратява оцветяването и изважда 90% от водата в тъканите.

ВЕНТИЛИРАНА СУШИЛНЯ

Ценим времето на всеки клиент и нуждата от неговия продукт, затова изградихме 50 градусова сушилня с непрекъсната мощна циркулация на въздуха.

Възможно изсушаване по всяко време на годината.

Ако докарате сутрин Вашите завивки, одеяла, китеници, килими, покривала на матраци, шалтета и други, ще ги получите в късния следобед (9 часа изпълнение).
Предлага се само в гр. София с доставка на място от Ваша страна в базата (експресна услуга).
При заявка, изискваща наш транспорт, срокът е 24 часа.

#
#
#

ПОДСИГУРЕН ОХРАНЯВАН СКЛАД

Вашите готови продукти винаги ще бъдат складирани отделно от мръсните и охранявани до тяхното получаване.

Ние винаги можем да покажем нашите чисти складови помещения.

Ако решите, че прането Ви ще пречи у дома, предлагаме и престой срещу минималната месечна такса от 4.99 лева с включено ДДС.