Процеса на пране преминава в различни стъпки спрямо тъканите

 

 


 

 

DUSTER ИЗТУПВАНЕ | ПРАХОСМУКИРАНЕ

Duster 2в1. Тупа и прахосмукира едновременно. Опитите показват, че от стандартен килим излизат около 100 - 200гр. втъкнат прах. След премахването на прахта и твърдите частици прането става още по-качествено. Перилния препарат не се занимава вече с разтваряне на прахуляка и други наслагвания, а се концентрира в премахването на петната. Ако килимът ви няма петна, вариант е да бъде дори само изтупан и ароматизиран, като спестявате парите за пране, времето за пране и съхнене..

НИСКООБОРОТНИ ТЪРКАЩИ МАШИНИ

Никой екстрактор, рейнбоу или пароструйка не може да се сравни с ръчното управление на професионалната ни почистваща техника от Kaercher - Германия, Нилфиск - Дания и Numatic - Англия (еднодискови нискооборотни търкащи машини за килими, мокети, пътеки, велтери, жакард, букле и др. по-твърди тъкани). С помощта на които плюс детергенти, разтворители и подходящи падове се изпират контактно тъканите за по ефективно премахване на петна, и наблягане където има нужда в повече..

 

АВТОМАТИЧНА ТЪРКАЩА МАШИНА

Ако човек може да пропусне някое крайче на вашия килим, то напълно автоматичната ни машина ще го довърши, тъй като със своите сензори знае по всяко време къде се намира и колко е голям килимът пуснат за пране. Спрямо размера мести четки, разтворители, води и струи. Цялата е произведена от неръждаема стомана за да не цапа с ръжда вашето пране.

 

ПРОМИШЛЕНИ ЦЕНТРОФУГИ

Умереното използване на центрофуга, непосредствено след изплакване на тъканите, предотвратява риска от смесване на цветовете и допринася същевременно за бързото съхнене.

БАРИ ЗА ПРАНЕ | ТЕПАВИЦИ

Специални съоражения които деистват едновременно на принципите на тепавица и валевица - т.е. обезпрашава тъканите и ги прави по-меки, по-пухкави.. Освен традиционното пране с вода и детергент, тук се активира и действа оксидацията Oxy-Action, чийто ефект върху тъкънта е удивителен.

СУШЕНЕ

Фирмата разполага с открити и закрити простори. Сушенето протича в базата на фирмата на широки тръби (без риск от прихващане на ръжди или провисване от въже), с неколкократно обръщане против изгаряне, и на чисто без пепел от минаващи МПС. В дъждовни периоди, всичко се суши на закрито и сухо с въздушна циркулация.

Не се използват пароструйки които набиват мръсотията, разливат цветовете и не се прилагат силни безконтактни препарати (както в автомивки), затова тъканите остават меки и с реалните си цветове. Спазва се пълната технология на предпране-пране, която гарантира безупречен резултат.