ТЕПАВИЦА "БАРИТЕ"

1991г. отваря врати нашият обект единствен тогава по рода си в гр. Пловдив. Тепавицата е била и все още е най-сполучливия метод за изпиране на по тежки тъкани. До онези дни са съществували тепавици само в планините, откъдето идва и идеята ни, чрез съоръжения да сътворим същото, но тук близо до вас.

Въпреки голямото изобилие днес на фирми за почистване, автомивки, дори други тепавици, резултата при нас е съвсем различен. "Не знаех, че може да се изпере толкова добре един килим" - беше отзив на клиентка. Опитайте веднъж, и вие ще останете изумени.

Тайната в това се крие не само в запазването, но и в модернизирането на тепавичарските технологии. Другото не по-малко качество на професията ни е, че е концентрирана единствено и само в едно - прането, затова е най-сполучливо.

2013г. Тепавица Барите закупува имот в гр. София, проектира строежа и цялостния цикъл, и започва тежки процедури с общински бюрократщини.

2014г. Тепавица Барите поема хигиенизирането в гр. София, без местна база за пране. Някои фирми за професионално пране в такъв случай подписват договор с коя да е автомивка, като подизпълнител. За да не се занимават, на мивката да ги оплакнат и очакват само профит, но в крайна сметка отбиват номера, с некачествена услуга.

2014-2016г. прането на всяко домакинство изминаваше допълнителни 300км. до базата ни в Пловдив и обратно, за да няма никакво съмнение в качеството на услугата, да бъдат изпрани перфектно, въпреки високите транспортни разходи.

2017г. отваря врати и чисто новият ни обект в гр. София, притежаващ същите машини и методи на пране, дори подобрени.